Altijd GRATIS advies en ondersteuning!

Altijd GRATIS advies en ondersteuning
Home » Wat is SLIMdiet?

Het vier stappen dieetplan

Als je een paar kilo’s wilt afvallen dan heeft streng diëten alleen nut voor op de korte termijn. Binnen no-time val je kilo’s af, maar als je dan weer normaal gaat eten zitten ze er weer dubbel en dwars aan. In het vier stappen SLIMdiet-dieetplan begeleiden wij jou naar een gezonde levensstijl die niet voor even, maar voor altijd vol te houden is. Ons SLIMdiet-dieet plan is een bewustwordingsproces waarbij je gaandeweg leert over gezond eten en de balans te houden. Door eerst streng te beginnen en langzamerhand een gebalanceerd voedingspatroon op te bouwen ga jij gegarandeerd je doelen bereiken! Ben je benieuwd hoe dit er precies uitziet? Hieronder leggen we de stappen aan je uit.

Stap 1

In het begin eet je 5 maaltijdvervangers van SLIMdiet per dag. Dit bespreek je met je coach. Je dag bestaat uit ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Heb jij tussendoor toch nog trek? Vul het dan aan met groenten. Wij adviseren je minimaal 250 gram groenten per dag te eten, maar dit mag je ook zeker onbeperkt aanvullen. Als jij 60% van je streefgewicht bereikt hebt, dan mag je door naar stap 2.

Stap 2

In stap 2 wordt het avondeten of te wel de maaltijdvervanger van SLIMdiet ingeruild voor een normale maaltijd. Kies voor 100 gram vlees, vis of een vleesvervanger met groenten. In deze stap is het de bedoeling dat je 90% van je streefgewicht bereikt, zodat je door kan naar stap 3.

Stap 3

Het ontbijt van SLIMdiet wordt nu ingeruild voor een volkoren graanproduct, mager zuivel product met een stuk fruit. Langzamerhand laten we je lichaam weer wennen aan koolhydraten zodat je dit na het traject gewoon kunt eten. Als je 95% van je streefgewicht bereikt hebt dan ben je klaar om door te gaan naar stap 4.

Stap 4

Ook de lunch mag vervangen worden! In de middag eet jij in deze stap een maaltijd met groenten, een volkoren graanproduct, zuivel en/of fruit. Dit is de laatste stap waarbij je aan het eind je streefgewicht bereikt hebt.

UNIEK-NAZORGPLAN (Stap 5)

Maar we laten je niet zomaar los! Nadat jij al deze wilskracht en discipline hebt getoond moeten we er nu voor zorgen dat het gewicht behouden blijft. Daarom ga je samen met de coach op zoek naar een goede balans. Wij helpen je nog 4 weken lang (geheel GRATIS) met normale voedingsschema's. Elke week een compleet schema met een boodschappenlijst!
Hiermee voorkom je 100% het jo-jo effect.

 

Redenen om voor SLIMdiet te kiezen

Waarom zou je voor SLIMdiet kiezen? 

✓ Duidelijk plan:
Het vier stappen plan geeft duidelijkheid en houvast zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hierdoor heb je een verhoogde kans op slagen!
✓ Makkelijk vol te houden:
Iedere maaltijd van SLIMdiet bevat wel 18 tot 20 gram eiwitten van hoogwaardige kwaliteit! Dit zorgt ervoor dat jij een extra lang verzadigd gevoel hebt waardoor je zonder honger gevoel de dag doorkomt.
✓ Lekkere en gevarieerde gerechten:
Een valkuil van diëten is dat je misschien minder lekkere dingen eet en niet gevarieerd genoeg waardoor het lastig is om vol te houden. Wij hebben 36 verschillende maaltijden ontwikkelt die ook nog eens super smaakvol zijn!
✓ Persoonlijke begeleiding & online coaching:
Bij SLIMdiet sta je er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot je eigen "online-omgeving" waar je op ieder moment van de dag de diëtisten om hulp kunt vragen!